26. elokuuta 2008

Tässä se on!

Sain tänään tuohisen olkalaukkuni postissa. Malli on omasta päästä, ja laukku on tehty minulle tilaustyönä Oilolan, Suomussalmen kunnan pysyvän käsityömyyntinäyttelyn, kautta. Eikö olekin hieno?


Se oli taas joku ns. aivopieru, joka oli ihan pakko toteuttaa. Laukku on teetetty erityisesti kansallispuvun kanssa käytettäväksi, mutta saatattepa nähdä minut kaupungillakin sen kanssa! Terveisiä taas Anna-Liisalle Oilolaan :) Ja tekijälle, kuka lienetkään.

Olen tässä neulonut pari iltaa sukkia Kainuun Sanomien järjestämään Kainuun maakuntasukkakilpailuun. (Kiitos vinkistä, Mariina. Sait sitten minut usutettua osallistumaan :) Ihan vähän puuttuu, ja lanka on lähes loppu. Toinen sukka painoi 52 g, joten nipinnapin pitäisi yhden vyyhden riittää. Toista minulla ei tähän hätään ole, enkä ehdi saamaankaan ennen kilpailun loppua, kun tuota Kainuunharmasta ei saa kuin Villa Laurilasta. Elleivät ehdi kilpaíluun niin saa sitten mies sukat. Kainuunharmasta on tilattu kyllä lisää.

*muoks* Keskenhän ne jäivät. Yhyy! Lanka on loppu ja lisää tulee varmaan vasta ensi viikolla.

2 kommenttia:

teisa kirjoitti...

Jännää lukea tutuista paikoista ja ihmisistäkin blogeista. Onko sinulla jotain yhteyksiä S-salmelle?

-Pura sukkia varresta, neulo terä loppuun ja päättele varret löysästi. Vielä ehtii kisaamaan!

Tuikku kirjoitti...

Teisa: Onhan minulla, äidin suku on asunut siellä 1600 -luvulta saakka. Lapsena olin siellä paljonkin, mummolassa ja mökillä. Nykyisin pyrin käymään kerran vuodessa.

Malli kärsisi liikaa, jos alkaisin säätää, joten kyllä minä joudun jättämään väliin tällä kertaa tuon kisan. Harmi.