7. heinäkuuta 2008

Puuhanurkka palasi lomalta

Olimme kolme viikkoa Espanjassa lomalla ja oli niin ihanaa, etten meinannut palata ollenkaan takaisin kotiin!


Loma meni lueskellessa...
...uidessa......ja herkutellessa.Pääosin oleskelimme Torremolinoksessa, ja sieltä teimme retkiä Fuengirolaan (eläintarhaan tietysti) ja muualle lähiympäristöön. Lasten piti päästä Aqualandiin, josta ei kuitenkaan paljoa jäänyt käteen, paitsi kuitti, joka todistaa rosvouksesta. Hinnat ovat siellä hirveät, eikä pienille lapsille tai aikuisille ole oikein mitään. Nuorisolle se on toki varmaan kiva paikka.

Benalmadenan satama oli upea, ja päästiin jopa vuorelle gondolihissillä. Molempia suosittelen lämpimästi. Satamassa tehtiin perinteinen turistikierros sellaisella autojunalla ja nähtiin Antonio Banderaksen ja Melanie Griffithin talo. Oltiin niin turistia, jotta!

Rantaelämä tuli tutuksi taas. Torressa on ihanat, pitkät rannat ja kojua ja ravintolaa jos jonkinlaista. Kuten uintikuvasta näkyy, me naisväki otimme letit päähän, joten kampaus pysyi ojennuksessa koko loman ajan. Krääsäkauppoja koluttiin ja ihan vähän piipahdin laukku- ja kenkäkaupoissa.

Ravintoloita oli joka lähtöön. Välillä kävimme tapasbaareissa, välillä kalaravintoloissa ja lapset piti viedä välillä myös Burger Kingiin. Onneksi oli oma kokki mukana mainion ravintolatarjonann lisäksi, niin ei päässyt nälkä ylättämään. Eikä jano.

Miinuspuolena oli vain vahva allerginen reaktio moskiittojen puremille, joka aikeutti sairaalakeikan, ja vähän väliä ilmennyt vatsatauti.

Arjesta irrottiin sen verran, että käsitöitä en ole tehnyt ollenkaan. Ellei sitten lasketa remonttia, sillä kotona tehtiin viime viikolla vähän maalaushommia. Nyt puurran valmiiksi Cap shawlin, ennen kuin kosken mihinkään muuhun!

Ei kommentteja: