16. toukokuuta 2008

Hei kaikki kadonneet lukijat

Ihmettelin, kun kävijämääräni romahti muutettuani blogini tänne Bloggeriin. Nyt huomasin, etten ollutkaan korjannut RSS-feediä Blogilistalle, joten se voi osittain selittää asiaa. Kuten huomaatte, en ole ollut kuitenkaan ihan toimeton tämän reilun kuukauden aikana.

Parhaillaan muut työt ovat holdissa, ja edistän tuota The Cap Shawlia ja tykkipitsiä. Kiinnityspitsi on menossa, ja ensi viikolla nypläyskurssilla, viimeisellä tunnilla ennen kesää, aloitan vielä reunapitsin. Sain opettajalta lainaksi mynsterin, johon oli pistelty kaikki kolme Floderin osaa, joten voin edistää useampaa yhtäaikaa. Näppärää!

Uuden saaristolaismallisen nyytingin aloitan seuraavalla nyytinkitunnilla. Päätin tehdä punavalkoisen väli- ja reunanyytingin käspaikkaan, ja niitten lisäksi tulee punaista etupistokirjontaa.

5 kommenttia:

anja kirjoitti...

Hei, vaikka en olekaan kadonnut lukijasi vaan aivan uus tuttavuus. Eksyin tänne tuoreet listalta ja päätin kurkistella hieman töitäsi. Aika jännän näköistä tuo neulalla "kutominen" tai mitä lie se oli? Pihaakin kokeilin katsella, mut paljon ei kuvia löytyny. Hirveesti kyllä erilaisia käsitöitä, nypläys ym jkotka mun mielestä on niin vaikeita, etten jaksa ees ajatella opettelevani. Enempi tää saha, liima ja maali yms kapineet nyt kiinnostaa...jostain kumman syystä...

Tuikku kirjoitti...

Hei vaan!

Pihakuvia löytyy lisää kotisivuilta http://www.aumala.fi.

Yksikään näistä tekniikoista ei ole ylivoimaisen vaikea. Loppujen lopuksi vain alku on hankalaa, mutta sitten kun se loksahtaa paikoilleen, eli oivaltaa jujun, ei sen enempää nypläys kuin neulakinnastekniikkakaan ole virkkausta tai neulomista vaikeampaa.

kio kirjoitti...

ootko muuten nähnyt "kamera kiertää" pätkän neulakintaista, siellä rouva vasta tekikin hankalasti, mun (tai opettajan opettama) tapa on paaaljon helpompi. http://areena.yle.fi/toista?id=1266618
neulakinnasosuus aika lopussa

Tuikku kirjoitti...

Kio,

Olipa tosiaan vaikean näköinen pisto Kyllä minä taidan jatkaa suomalaisella pistolla edelleen :)

kio kirjoitti...

täytyy kohta aloittaa jotakin neulakinnasjuttua taas, muuten unohdan taas miten se meni :)