1. huhtikuuta 2008

Askarteluntapaista

En ole sitten yhtään askarteluihminen. Lankatekniikoista tykkään kyllä (poislukien koneella ompeleminen), mutta askartelu on mulle kovin vierasta. Kokeilin kuitenkin nyt sitä decoupage -tekniikkaa, kun olen sisustamassa vessaa, enkä löytänyt tyyliin sopivaa roskista valmiina. Ostin eilen tavallisen valkoisen perusroskiksen, decoupage -lakkaa ja servettejä ja tällainen siitä tuli. Aikaa meni peräti kymmenen minuuttia.

Tänään olenkin ollut vuodepotilaana koko aamupäivän. Aloittamassani lääkityksessä oli mielenkiintoisia sivuvaikutuksia. Aamu oli ihan hirveä, oksetti ja vatsaa poltti. En ole uskaltanut juuri syödäkään, paitsi jäätelöä. Ben & Jerry's auttaa kaikkeen!

Olen harkinnut Jujuun liittymistä. Kovin paljon tuolla ei ole kirjoja, joita haluaisin, mutta se on kai ainoa paikka, josta saa uusintapainosta Eeva Haaviston Sata kansanomaista kuviokudinmallia
-kirjasta, ja käytettynäkin sitä lienee vaikea löytää. Ei pitäisi lukea käsityöblogeja niin ei tulisi tuollaisia tarpeita, kun ei tietäisi moisia kirjoja olevankaan. On se kumma, että noita kirjoja himoitsee ihan yli tarpeen. Taas on kirjahyllyt niin täynnä, että pitää pinota kirjat sinne tänne. Ensi viikonloppuna tyhjennetään miehen kanssa hyllyt ylimääräisistä kirjoista ja heivataan ne kirjastoon.

3 kommenttia:

Pirtanauha kirjoitti...

Kyllä kirjoille tilaa löytyy:)) Tiivistetään muuta.Tuon minäkin haluaisin.
Laitoin blogini kirjastoon pari käspaikkakirjaa. Melkein sinua varten:) Sinullahan asia on ajankohtaista.

Tosi hieno roskis sinulla! En ole totatekniikka paljon käyttänyt. Täytyy ehkä innostua siitäkin.
Mihinköhän kaikkeen aika riittää.

Tuikku kirjoitti...

Kiitos vain kirjavinkeistä! Kolme noista minulla on, kaksi on lainassa kirjastosta, yhdestä en ollut kuullutkaan. Laitetaan hankintalistalle...

Anonyymi kirjoitti...

Haaviston kirjan uusintapainosta saa muualtakin ainakin bookplus ja
suurikuu