12. lokakuuta 2008

Iitu, 5 viikkoa

Koiralle on sitten valittu nimi. Ensin äänestyksen voitti Ilo, mutta kun muutaman kerran tuli sanottua Ilo-tyttö, se piti vaihtaa. Iitu voitti kakkosäänestyksen, joten se siitä sitten tuli. Emme ole päässeet katsomaan pentua, mutta tässä on Jukka Kartanon ottama kuva. On se suloinen!

Täällä kotona odottavat jo peti, kupit, ruokaämpäri, lelut, panta ja talutin, karsta ja kynsileikkurit. Siankorviakin on, mutta niitä ei saisi kuulemma antaa ensimmäisenä, koska sitten eivät nahkaluut maistu. Nahkaluilla mennään siis alkuun. Jauhelihaa on pakkasessa puoli kiloa. Kaikki siis pitäisi olla valmiina.

Ostettiin tarvikkeet pentuhäkkiä varten, Plantagenista löytyi. Iitu saa aluksi olla yksinollessaan pentuhäkissä, ettei tunnu maailma liian isolta. Muutenkaan ei ole kiva ajatus, että se vaeltelee täällä itsekseen ennen kuin tietää, mihin saa koskea ja mihin ei. Itku pääsee, jos se syö huonekalut.

Petteri jää "isyyslomalle" Iitun ensimmäiseksi viikoksi kotona, ja yksinoloa opetellaan pikkuhiljaa.

2 kommenttia:

Tarja Peltola kirjoitti...

No niin ,siellähän on hyvin varauduttu jo lapsosen tuloon. Ei enää pitkä aika :-D

Tuikku kirjoitti...

Pitkältä se aika silti tuntuu ;) Koko perhe on kuin tulisilla hiilillä. Julita printtasi kuvan, kuljettaa sitä mukanaan, ja esittelee kavereille :D