8. syyskuuta 2008

Urakka on viimeinkin tehty

Nyt se cap shawl on valmis! En saanut oikein hyviä kuvia, mutta kai tästä vähän selvää saa.

Tämä oli kyllä ehdottomasti suuritöisin ja haastavin neuleeni tähän saakka. Tuo keskiosa oli ihan mielenkiintoinen ja sujui mukavasti, mutta usko meinasi loppua reunan kanssa. Voikohan mikään olla noin puuduttavaa....

Virheitä tuli paljon, enkä kaikkia viitsinyt edes korjata. Muutaman kohdan purin, mutta oli äärimmäisen vaikeaa poimia silmukat takaisin puikoille.

Tämä oli kyllä harjoitustyö, sillä monta asiaa tekisin ensi kerralla toisin. Purkaisin varmasti jokaisen virheen pois ja korjaisin, sillä ei tuo paljoa anna anteeksi, ja löysät silmukatkin näkyvät niin häiritsevästi.

No, seuraavaksi palaan sukkien, kämmekkäitten, paitojen, huivien ja viittojen pariin. Talvi tulee! Villat ja silkit odottavat neulojaansa!

Huomenna alkaa myös kurssisyksy. Nypläyksestä aloitan, ja ensi viikolla mukaan tulevat kansallispuku, espanja, kirjokintaat ja käspaikat :)

4 kommenttia:

kio kirjoitti...

todella hieno ja isotöinen huivi!

Tuikku kirjoitti...

Kiitos kiitos :)

Anna - lysmask kirjoitti...

Hei!

Löysin blogisi kun etsin kuvia Floderi pitsistä. Sain tänään mun Floderi tärkätty. Se on ollut melkein valmis jo 2 vuotta mutta nyt vihdoinkin tein sen valmiiksi! :-)

Kivaa nähdä että säkin ompelet kansallispuvun itsellesi. Ompelin Uudenkaarlepyyn puku 7 vuotta sitten ja sain tykkimyssyn pitsi valmiiksi vasta nyt...

Tuikku kirjoitti...

Anna, minullakin on puku valmistunutt jo pari vuotta sitten, ja myssyssä on nyt ostopitsi. ei näitten kansallispukujen kanssa kannata pitää kiirettä :)