14. huhtikuuta 2008

Kuuden Kokin Kerho 12.4.2008

Meillä oli taas ruokailta. Tässä menu ja enemmän tai vähemmän tärähtäneet kuvat. Ruoka oli erinomaista, mutta erityisen herkullisia olivat kampasimpukat, ja viinikin oli nappivalinta. Poro kokonaisuutena toimi myös hyvin. Nieriän basilikakastike ja leipäbasilikakuorrutus olivat aivan ihania. Ja juustoille portviini on minusta aina paras vaihtoehto.

Tervetuliaisdrinkki

Marqués de Monistrol Reserva Privada 2003

Alkuruoat

Schwarzwaldin kinkkuun käärittyä parsaa
Pewsey Vale Riesling 2007


Kampasimpukoita timjamivoissa
Jääsalaattia
Chablis Saint Martin 2005


Paistettua ankanmaksaa
Rieflé Classique Gewurztraminer 2006

Pääruoat


Nieriä basilikakastikkeella
Paistettuja kasviksia
Sileni Vellar Selection Pinot Gris 2006

Paistettu poron sisäfilee
Juurespyre
Portviinikastike
Hewitson Miss Harry 2006

Jälkiruoat


Juustolautanen
Taylor´s 10 Year Old Tawny Port


Lakkahyydyke
Lenz Moser Prestige Trockenbeerenauslese 2005


2 kommenttia:

kio kirjoitti...

vautsi, aikamoiset tarjoilut!
nimim. "haluu kans ruokaa.."

Tuikku kirjoitti...

Kiitos, hyvää oli :)